• imaginat.albert@gmail.com

JORDI FERNANDEZ

Músic professional que treballa en diverses disciplines: composició gravació d’estudi, docència i interpretació..

5 Cursos
NAN Estrelles

Informació personal

Músic professional que treballa en diverses disciplines: composició gravació d’estudi, docència i interpretació. Professor de bateria i piano a l’escola Ricomà de Sant Cugat del Vallès.

Té una experiència de vint anys com a músic professional, ha estat bateria, percussionista, pianista i cantant en diverses formacions, bandes i orquestres.

En referència al cant, el seu primer contacte va ser en l’orquestra de ball Orquesta Saoco, on combinava les facetes de bateria i de cantant. Posteriorment va formar part de la coral de la Universitat d’Agrònoms de Barcelona, anys més tard de la coral de la Universitat de Psicologia de Barcelona i coral de l’Hospital de Sant Joan de Deu durant un període de sis anys arribant a ser subdirector, fent actuacions a Lisboa, Granada, Pamplona, Sant Sebastià, Madrid i Barcelona (Palau de la Música Catalana).

Desde fa uns anys ha format part de diverses formacions d’estils molt variats en format acústic. Aixó li ha permés aprofundir en la utilització d’un instrument con el caixó com a substitut del set de batería.

cursos destacats