• imaginat.albert@gmail.com

ALBERT ROVIRA

Albert Rovira, Barcelona (1.972). Pianista professional i d’estudi amb actuacions clàssiques i modernes. Estudis de formació clàssica de piano i flauta travessera realitzats en el Liceu de Barcelona i estudis de formació moderna de piano realitzats en el Taller de Música de Barcelona. Professor de llenguatge musical, piano i acompanyament en escoles de músiques vinculades …
Continua llegint ALBERT ROVIRA

5 Cursos
NAN Estrelles

Informació personal

Albert Rovira, Barcelona (1.972).
Pianista professional i d’estudi amb actuacions clàssiques i modernes. Estudis de formació clàssica de piano i flauta travessera realitzats en el Liceu de Barcelona i estudis de formació moderna de piano realitzats en el Taller de Música de Barcelona.
Professor de llenguatge musical, piano i acompanyament en escoles de músiques vinculades al Conservatori del Liceu de Barcelona: “Ricoma i Fills” i “Escola de Música Montse Albors”.
Com a teclista ha estat a les formacions “El Último Tributo”, “Sabina A Parte”, “Rafa Rodríguez”, “Rock.Cat” i “Sotamínims”.
Com a pianista clàssic a realitzat diversos recitals.
A l’any 2015 junt amb el coreògraf i ballarí Iván Góngora i la ballarina Yaiza de los Muros, van formar la companyia “The Impact Of” més tard “Cia Iván Góngora” creant les obres “Beauty Proof”, “El Camino del Cante”, El Camino del Amor”, “El Novio”, “El Beso” i l’obra infantil “Happy Boom”.
A l’any 2.014, va crear i dirigeix la sala “imagina’t” a l’ Hospitalet.

 

cursos destacats