• imaginat.albert@gmail.com
  • madytom
  • apusthemes.com
  • 487 Driggs Ave Brooklyn, NY 11211

IVÁN GÓNGORA

Designer

Alacant 1978. Bailaor, performer i coreògraf que ha dedicat la seva carrera a la coneixença de ben a prop al Flamenc, la Dansa Espanyola i la Contemporània. La seva inquietud el porta a voler profunditzar en el moviment amb la Dansa Teatre, la Performance, el Butoh, el Tao Yin i la vídeo instal•lació. Ha pertangut …
Continua llegint IVÁN GÓNGORA

8 Cursos
Estrelles

Informació personal

Alacant 1978. Bailaor, performer i coreògraf que ha dedicat la seva carrera a la coneixença de ben a prop al Flamenc, la Dansa Espanyola i la Contemporània.
La seva inquietud el porta a voler profunditzar en el moviment amb la Dansa Teatre, la Performance, el Butoh, el Tao Yin i la vídeo instal•lació. Ha pertangut a les companyies com las de Joaquín Cortés, María Pagés, Manolo Marín, Paco Romero, Maestro Granero, Increpación Danza, Rafael Aguilar etc.
Ballarí solista amb Joaquín Cortés, Rafael Aguilar, David Cortés Quintet, Increpación Danza, Parque España Japón, etc. Al 2.005 comença a investigar el flamenc contemporani junt a Juan Carlos Lérida y Florencio Campos Treballa amb els coreògrafs María Pagés, Joaquín Cortés, Manolo Marín, Belén Maya, Manuel Soler, Cristóbal Reyes, Maestro Granero, Javier Palacios, Ramón Baeza, Mercedes Boronat, Paco Romero, Manuel Liñán, Ramón Baeza, y Juan Carlos Lérida, entre altres
També treballa en “Happy Ha Ha!!!” (Infantil), “La Historia de la danza” (infantil), “Butterfly”, “Cold, fred, frío”, “The end off”, “To cook for” y “To vibrate”, tots projectes performatius dirigits per Mercedes Boronat.
Crea i dirigeix “Flamenco Elementar”, “Improvisaciones”, “Fantasmas”, “Espai imprevist”, “Entre 3”, “Refréscate”, “LLegando”, “Bach in”, “Night improvisaciones”, “Un segundo”, “Imagínate”, “Trío esencial”, “Naixement”, “Round number 3”, “Solo para dos 2”, “Violeta”, “FLAMENCO Arquitectura”,”AMORAMOR” y “Leere Hände”. Peces creades per la Ambaixada Espanyola (Rumanía), Instituto Cervantes,Flamenco Empírico (Mercat de les Flor)s, Festival Flamenco Dornbirn y Düsseldorf, Festival Flamenco Ciutat Vella, EEUU y Suiza, entre altres.
Crea “Llegando Projeckt”, projecte que neix i es desenvolupa a Alemanya, Àustria i Suiza amb l’objectiu primordial d’apropar i profunditzar el flamenc a través de diferents persones que com a objectiu comú tenen l’amor i el gaudi d’aquest meravellós art.
Actualment està centrat en la investigació del flamenc, el més essencial i autèntic necessari per expressar-nos a través del moviment més veritable i lliure.
Amb tots aquest ingredients crea “Cia. Iván Góngora” i dirigeix i coreografia els espectacles “Beauty Proof”, “Camino del Cante”, “Camino del Amor”, “Cyclone” y “El Novio”.

cursos destacats