RIÁ PITÁ

Descripció

Taller per aprendre a tocar las “castañuelas”.
Utilitzarem aquest instrument i el compàs flamenco, entre altres, com a eines perquè cada alumne desenvolupi el ritme i la seva sensibilitat.
Buscarem, descobrirem i aprofundirem les nostres qualitats rítmiques. El ritme es una font de coneixement, una forma d’unió.
En les antigues cultures posseïen una connotació ritual, era una expressió d’alegria i agraïment, en aquest sentit es treballarà les “castañuelas”, com una font de coneixement, de comunicació i de connexió amb nosaltres mateixos.

El treball que proposem, a més d’insistir a conèixer i desenvolupar el ritme, ajuda a compartir i treballar en grup, dues coses importantíssimes al món rítmic i molt més encara al món rítmic flamenco. 
Gairebé sense adonar-nos desenvoluparem la intuïció, la sensibilitat, l’atenció, la concentració, l’escolta, la llibertat individual i el món sensorial que és una font de satisfacció i plaer!!!!
Mitjançant la música i el ritme obrirem aquest món sensorial que estimularà la imaginació i la creativitat en el nostre dia a dia.

Conclusió, alimentar el nostre propi ritme, a través de les “castañuelas” ens omplirà de força, energia i salut a més de fer-nos gaudir de l’aprenentatge d’aquest instrument tan bonic i enriquidor en molts sentits.

DIMARTS
Horaris: 19h a 19:45h
Sessions: 45 min / setmanal
Preu: 40.-euros / mes
EL PROPER DIMARTS 24 D’ABRIL ENTRADA LLIURE!!!!