CAJÓN FLAMENCO ENTRE LES TEVES MANS

Descripció

Taller que utilitza el cajón i el compàs flamenco com a eines perquè cada alumne desenvolupi el seu únic i propi ritme i desperti la seva sensibilitat creativa.
Donarem l’espai i el temps per a descobrir i aprofundir les nostres qualitats rítmiques.
A través del cajón i del ritme iniciarem un viatge amb l’objectiu d’ésser més lliures, treure’ns de sobre l’estrès, assolir més força, confiança, energia, salut …
El ritme i la percussió són una font de coneixement, una forma d’unió.
En les antigues cultures posseïen una connotació ritual,  una expressió d’alegria i agraïment, en aquest sentit es treballarà el cajón com una font de coneixement, de comunicació essencial, de connexió amb la nostra pròpia energia vital, de manifestació del que sentim, un espai de connexió profunda amb alguns dels ritmes essencials i bàsics del flamenc com la bulería, el tango o el martinete.

El treball que proposem, a més d’insistir a conèixer i desenvolupar les qualitats individuals
i de potenciar les nostres pròpies i úniques capacitats rítmiques, es l ‘ajuda a compartir i treballar en grup, dues coses importantíssimes, al món rítmic i molt més encara al món rítmic flamenco.

Gairebé sense adonar-nos desenvoluparem la intuïció, la sensibilitat, l’atenció, la concentració, l’escolta, la llibertat individual i el món sensorial que és una font de satisfacció i plaer!!!!
A través de la música i el ritme obrirem aquest món sensorial que estimularà la imaginació i la creativitat en el nostre dia a dia.

Conclusió, alimentar el nostre propi ritme a través del cajón i compàs flamenc ens omplirà de força, energia i salut a més de fer-nos gaudir de l’aprenentatge d’aquest art tan bonic i ric en molts sentits.

DIVENDRES
Horaris: 16:30h a 17:30h
Sessions: 1h / setmanal
Preu: 40.-euros / mesSi vols inscriure't o demanar informació, empleneu el següent formulari. Gràcies!Pofessor/es

  • Alacant 1978. Bailaor, performer i coreògraf que ha dedicat la seva carrera a la coneixença de ben a prop al Flamenc, la Dansa Espanyola i la Contemporània. La seva inquietud el porta a voler profunditzar en el moviment amb la Dansa Teatre, la Performance, el Butoh, el Tao Yin i la vídeo instal•lació. Ha pertangut …
    Continua llegint IVÁN GÓNGORA